Lundvej 8
7400 Herning
joachim@kastbergs.dk
+45 2980 5400
CVR: 34224161
Dean Jespersen
Køkkenchef på Restaurant Gastronomisk Institut på Knudhule Badehotel i Ry. Udlært i 2000 på Hotel Hanstholm , efterfulgt af nogle år i Norge som souschef på gourmetrestauranten ‘De Fem Stuer’, for siden at vende hjem til Restaurant Fureby i Århus, inden etableringen af Gastronomisk Institut med Anders Kalstrup.
Opskrift
Klassiske Crème Brûlée med forfriskende og syrlig rabarber sorbet som quenelle. Crème Brûlé er en klassisk dessert, der aldrig går af mode. Den bløde flødekonsistens giver en behagelig mundfornemmelse, når den spises. Og når det kombineres med den sprøde, karamelliserede skorpe, er resultatet himmelsk.
Ingredienser
Crème Brûlée
Rabarber Kys
1 Quenelle af Kastbergs Rabarber Sorbet