Lundvej 8
7400 Herning
joachim@kastbergs.dk
+45 2980 5400
CVR: 34224161
Nikolaj Wilhardt
Omdrejningspunktet i Nikolajs gastronomiske univers er det franske køkken, som han lærte under sin læretid på den den gastronomiske højborg, Falsled Kro. I dag er Nikolaj Køkkenchef på Molskroens Strandhotel, hvor han serverer fransk inspireret gastronomiske oplevelser.
Opskrift
Som de fleste andre fynboer har jeg et særligt forhold til brunsvigeren, den velkendte brune farin har en gennemtrængende og karakteristisk smag af karamel. Denne version af brunsvigeren er en restaurant version med mazarin, karamel is og brun farin sauce. Fynsk Brunsviger har været en del af dansk madkultur i lang tid, og bliver spist over hele landet. Netop derfor vil det også være lidt kontroversielt at dekonstruere den og sætte den sammen igen
Ingredienser
Alternativ brunsviger af:
Mazarinkage
Saltet karamel is
Brun farin sauce