Lundvej 8
7400 Herning
joachim@kastbergs.dk
+45 2980 5400
CVR: 34224161

Kastbergs gourmet is, sorbet og softice kan bestilles hos Dagrofa Food Service, AB Catering, BC Catering, Hørkram Foodservice og Dagrofa S-Engros.

Sisse Pernille Busk

Sisse er uddannet kok fra Gastronomisk Institut I Silkeborg og konditor fra Vanilla, hvor hun modtog en guldmedalje for sin svendeprøve. I dag er Sisse Sous Chef hos Gastronomisk Institut Knudhule Badehotel og Restaurant i Ry og er landsholds kok på konditorlandsholdet.


Opskrift

Mazarin dessert med stikkelsbær sorbet og hvid chokolade creme

Det at skabe en dessert, der balancerer sødme, syrlighed, tekstur og aroma, kræver præcision og kendskab til ingrediensernes harmoniske sammenspil. En dessert med mazarin, stikkelsbærsorbet, hvid chokolade creme, hyldeblomstgele og urter er et glimrende eksempel på sådan en balance. Mazarinen danner en god bund for resten af desserten, og bliver ikke overvældet af det syrlige fra sorbeten eller det søde fra cremen. Hyldeblomst gele bidrager med en dejlig aroma, og til sidst bidrager urterne med et dejligt overraskende tvist.

Ingredienser

Mazarin
Stikkelsbær sorbet
Hvid chokolade creme
Hyldeblomst gele
Urter